Hvidevarer

Hos Aut. El-installatør Søren Houlind ApS tilbyder vi en kvalitetssikker hvidevareservice.

Vi tilbyder

  • ​Salg og levering
  • Montering
  • Reparation og service

Uanset om du skal have en ny fryser, om køleskabet er gået i stykker, eller hvis tromlen er stoppet med at fungere i tørretumbleren, kan vi tilbyde vores hjælp.

Få den rigtige hjælp og den rette hvidevare til dine behov

Vi varetager alle opgavetyper inden for hvidevareservice, og med vores mange år i branchen har vi oplevet det meste inden for hvidevarer, hvorfor vi er i stand til at udføre en kompetent rådgivning. Vi kan eksempelvis vurdere, hvorvidt det kan betale sig at reparere på den gamle hvidevare, eller om det rent økonomisk bedst kan betale sig at købe en ny.

Vi kigger gerne forbi og giver vores professionelle vurdering af din hvidevare. Vi foretager naturligvis fejlfinding og eventuel udbedring af skaden, og drejer det sig om en ny hvidevare, står vi naturligvis for vejledning i de forskellige maskiner, så du får lige præcis den hvidevare, der matcher dine daglige og økonomiske behov – og vi tager naturligvis den gamle hvidevare med os, når vi har monteret den nye.

Se vores udvalg hos El-Salg

Vi er medlem af El-Salg, hvor du kan se vores store udvalg i kvalitets-hvidevarer i tilbudsavisen.

Kontakt os gerne på telefon 97 83 66 33, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du har akut behov for en professionel til at udbedre fejlen eller skaden på din hvidevare.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​

Telefon: 97 83 66 33


CVR: 28856695

E-mail: ​post@s-houlind.dk 

Find os i Lemvig

Aut. El-installatør Søren Houlind Aps

Houlindvej 30

7620 Lemvig​

Find os i Vemb

Aut. El-installatør Søren Houlind Aps

​Industrivej 1

7570 Vemb