​Energioptimering

Med en energioptimering er det muligt at minimere energiforbruget i boligen eller virksomheden, så du i længden kan spare penge og beskytte miljøet med et grønnere energiforbrug. En energioptimering skal derfor ses som en investering, du ikke vil fortryde, og ikke som en træls udgift i boligen eller firmaet.

Hos Aut. El-installatør Søren Houlind ApS tilbyder vi energioptimering i både private boliger og i erhvervslivet, industrien og landbruget.

Spar mange penge

En optimering i boligen kan eksempelvis bestå i udskiftning til LED-belysning, energisparerpærer eller ved optimering af de forskellige hvidevarer, der alle kan betyde en væsentlig minimering af el-forbruget. Belysning med censorer i garagen, indkørslen eller andre områder, som tænder og slukker automatisk, når du kommer og går, kan også være en fordelagtig energioptimering, ligesom automatisk varmestyring også kan være med til at nedsætte elforbruget med op til 23 procent.

I virksomheden er det muligt at spare op til 70 procent af energiforbruget om aftenen blot ved at installere intelligent styring af belysningen og varmen.

Vi skræddersyr den rigtige løsning

Vi har stor erfaring inden for energioptimering og arbejder med det hver eneste dag. Vi er opdaterede på den nyeste viden og de nyeste produkter, og vores medarbejdere yder den bedste kundeorienterede service. Lad os gennemgå boligen eller virksomheden sammen med dig, så du allerede i dag kan starte med at spare penge og beskytte miljøet.

Kontakt os gerne på telefon 97 83 66 33 for mere information omkring, hvordan vi kan hjælpe med at udføre en energioptimering.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​

Telefon: 97 83 66 33


CVR: 28856695

E-mail: ​post@s-houlind.dk 

Find os i Lemvig

Aut. El-installatør Søren Houlind Aps

Houlindvej 30

7620 Lemvig​

Find os i Vemb

Aut. El-installatør Søren Houlind Aps

​Industrivej 1

7570 Vemb