Alarmer

Tryghed og sikkerhed er blevet et nøglebegreb hos mange familier og virksomheder, hvorfor alarmer kan være af meget vigtig betydning.

Hos Aut. El-installatør Søren Houlind ApS har vi stor erfaring inden for installering af alarmer i både privat regi og i erhvervslivet, hvad enten der er tale om boligforeninger, landbruget, industrien eller i kontorvirksomheden.

Brandalarm

En ildebrand kan have alvorlige følgeskader og skabe store tab i form af indbo, værdier, personlige effekter og i værste tilfælde menneskeliv. Derfor er en brandalarm også af stor betydning i enhver bolig og bygning, da denne kan være med til at mindske brandens spredning og dermed konsekvenserne af ilden.

Vi installer og monterer alle typer brandalarmer, uanset om der er tale om almindelige røgdetektorer i den private bolig eller et større og avanceret brandanlæg i erhvervslivet og landbruget.

Tyverialarm

Tyverialarmer er med til at sikre boligen eller virksomheden mod ubudne gæster. Alarmen skaber tryghed for familien og sikrer en hurtig udrykning i tilfælde af, at uheldet skulle være ude, ligesom en alarm ofte også holder tyvene væk fra start af.

Da tyverialarmer kommer i flere forskellige udgaver og med forskellige services, skræddersyr vi en løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Vi tilbyder naturligvis en kompetent rådgivning og vejledning i de forskellige alarmer, hvad enten der er tale om en brandalarm eller en tyverialarm. På den måde er du sikret den helt rigtige løsning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 83 66 33, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​

Telefon: 97 83 66 33


CVR: 28856695

E-mail: ​post@s-houlind.dk 

Find os i Lemvig

Aut. El-installatør Søren Houlind Aps

Houlindvej 30

7620 Lemvig​

Find os i Vemb

Aut. El-installatør Søren Houlind Aps

​Industrivej 1

7570 Vemb